zaterdag 20 augustus 2011

Nu het nieuwe jaar nog niet begonnen is ben ik toch nog eens door mijn foto's van vorig jaar gaan kijken. Een paar leuke momenten kan ik toch echt niet zomaar voorbij laten gaan. Zeker omdat ongeveer de helft van de kinderen van vorig jaar startgroep komend jaar ook weer bij mij in de groep zitten.

Zo hebben we het heel gezellig gehad bij de verschillende verjaardagen... natuurlijk was iedereen jarig, want iedereen was net 4 geworden! dat waren heeel veeeel feestjes in een half jaar!
Bij het thema winter vermaakten de kids zich prima in de iglo en kleuren oefenen kan je prima doen met een kleurendobbelsteen en een stel sneeuwpoppen!


Ook was er een heks op school, en een  politieagent, een brandweerman en een dokter, en nog heel wat beroepen meer, voor de natioale voorleesdagen. Spannend!

Kijk hier is het ineens al weer lente en maken we een bloemenweide, waar daarna nog een mooi dier in kwam te staan,
en met de carnaval waren we allemaal lekker iemand anders


ook in de lente oefenen we nog steeds met kleuren, binnen en natuurlijk ook lekker buiten bij de lentewandeling,en zooo gezellig! de paashaas kwam ook even langs. We waren toen net met gevaarlijk warm water en krimpfolie eieren aan het maken om de paashaas te helpen, en hij kwam even dank je wel zeggen... maar we mochten de eieren gelukkig toch zelf houden... (hoefde hij ze ook niet meer naar ons huis te brengen!)


Daarna werd het spannend op school, de verbouwing ging nu echt beginnen. Wat een lawaai en stof en toen... was zijkant van de school weg, helemaal weg... komend jaar hopen we dat er een mooie nieuwe vleugel staat! En daar gaan we dan ook regelmatig naar kijken.

in de themaweek hebben we Bob de Bouwer geholpen, lekker film gekeken en veel geknutseld. Maar aan het einde van die week waren we toch wel heel erg moe geworden... tijd voor VAKANTIE!

(en die is nu dus om.... we hebben er weer zin in... jullie ook?)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten