donderdag 18 augustus 2011

Nieuw schooljaar


Maandag gaan we weer beginnen aan een nieuw schooljaar.

Nadat ik de afgelopen 3 jaar niet aan mijn weblog heb gewerkt doordat ik op een andere school ben gaan werken wil ik nu de draad toch weer oppakkenHet eerste jaar (2008-2009 heb ik als invaller in verschillende groepen gewerkt met aan het einde van het jaar mijn eigen startgroep. Vanaf februari stroomden de nieuwe kinderen in in mijn lokaal, en hieronder de eindfoto van die groepVorig jaar (2009-2010) heb ik een heerlijk druk jaar gehad in een groep 1 met veel van de instroomleerlingen van de startgroep.

Aan het einde van dat jaar zag mijn clubje er zo uit:


Ook hebben we dat jaar een nieuw projectje opgestart. Met de vierkante meter tuin van de boerenbond hebben we een tuintje gemaakt tussen de struiken op school.Maar eerst moest die vierkante meter tuin nog in elkaar. Dat was een super kringactiviteit. Alle kinderen werkten mee, en zo werd het echt ONZE tuin.In deze tuin groeiden de heerlijkste dingen. Zo hadden we wortels gezaaid, en keeltjes en tomaten (eerst nog binnen en later buiten ) ook hebben we heerlijke aardbeiden gehad en zonnebloemen geplant.

en dit jaar (2010-2011) ben ik gestart als startgroep, waarna deze opgeheven werd. Na een aantal maanden invalwerk gedaan te hebben mocht ik toch weer starten met een nieuwe startgroep. Aan het eind van het jaar waren dat deze kinderen: (er missen nog wat zieke kinderen)
al met al een drietal drukke en leuke jaren, met mooie foto's en belevenissen. Jammer dat ze niet op deze weblog gekomen zijn. Maar vol goede moed starten we aan het nieuwe jaar.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Juf Ankie,,
  Ik ben Juliët ik zat bij je in groep 5 en 6.
  Bij meneer renee en juffrouw charlotte.
  Hoe gaat het met je ?
  Ik zit nu in het tweede jaar van Havo op het Koning willem 2 college in Tilburg.
  En Jocelyn (mijn zus) zit in gymnasium.
  Ik heb je heel erg lang niet meer gesproken, en vond je website .
  Groetjes van Juliët ( en Jocelyn)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha lieverd!
  natuurlijk ken ik je nog, en je zus ook. Fijn dat jullie het zo goed doen op het voortgezet onderwijs!
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Juf Ankie,
  Lang niet meer gezien!!!
  Leuke foto trouwens.
  groetjes Jacky..

  BeantwoordenVerwijderen