dinsdag 25 september 2007

drunense duinen

  We hebben een nieuwe jongen in de klas

Johnny Stokke... we hebben hem zelf gemaakt, om met hem naar de Drunese duinen te gaan. Hieronder de knappe verhalen van de knappe koppen van groep 4 !

 

 

 

Drunensduinen Naomi

Ik hep dieren ge zoekt met voetstapen en toen gin we nog een Speltje en toen ging doen wint voelen sirkol en met slingers En toen gin ik kleine beesjes zoeken en toen hat e wijj kaartjes Die moesje in de lugt gooien en een nogen toen hat en wijj Kaartje mijt een zin er op en toen moes wij die zoeken en Toen was het afgeloopen

we waaren dij de drunese dunen en we hadden speltje gedaan en het was leuk. en ik zat dij mij vriedinetje in de groepje. en juf ankie zei dat ik dij jacky en de papa was. grapig en lief. en er zaaten nog meer in ons groepje en die maakte steets een grapje en we moesten steets lache en weet je wat . er is ook een klimboom en dan klimt hij erin en een dikke boom zoeken.

van rachel

   

we gingen opdrachten doen het was heeeeeeeeeeeeeel leuk we heben een kiker gezien bij de drunese duin en was heel veel zand. de oom van Noelle rijden en ali zat voorin en we haden nog en heeele heele leuken dag. van Pamela.

    

het duin zijn leuk. mij groep van kim en makwiena en jurgen en giovanni spelt mij heel veel en was leuk en toen  tekent een spin

van Giovanni

  

beeses zijn lief en dat ik er leuk en een ijkol en boomen en da was leuk drole fand paar en gzeleg en mieren van ???

 

 

ik vong beeste boomen en wint stil zijn leukers mieren klimt in weg mensen zant zon lugt met ins vongers groots boom tikkertje

van busra

 

   

drunese duinen is hil leuk. luik speelen en daar is hel vil zand. en het was heel leuk omdat wu moesten een spel speelen met allemaal

van ???

 

 

derenese duin is hil leuk want je kend daar jeel leuk speelen en daar is heel vil zant en boomen.

van ???

 

  in drunese duinen zit vil zant en ik boom en dieren en uil den van idran heeft het leuk gehat. voetstapen van zant we hebaan zon en van wint en van de drunese duine

van noelle

 

ik zag een kiker die doot is. ik zag een hont die aan het renu was. ik zag een boomstam. ik zag een flidr die was mooi. ik zag een paart. ik zag mensu. ik zag een foogl die zing. dag dag. malika

in de druinse duine is het luik. wij moste opdragt doen. en de opdragt waaren heel luik. en er is heel vil zant en er zijn heel veel beesjes en mijn groepje was hil leuk. en het was egt zoo luek ik wil dat wij er nog een kir naar toe . van Kim

   

kortom, iedereen heeft het er erg naar zijn zin gehad ! Gidsen, heel erg bedankt voor een erg geslaagde dag !!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten