dinsdag 25 september 2007

creatief schrijven vervolg

de paarden hebben mooie verhalen geschreven. Ze waren nog niet allemaal klaar... nu wel!

NAOMI VERHAAL

Ik stap in de dus naar de dierentuin daar is een oliefant En een papegaai en visen en een nueshoren en nauw gaa ik Dijde spiltuin daar hepje de speltuin en ik gaa op de Glijbaan en ik gaa op de klimerek en dan gaaik loopdraag en Ik gaa naar de draaimolen ik gaa naar de auto ik gaa naar De schomel en ik gaa naar huis een auto dus tuiskomen helpie vertelen En dan gaa ik zwemlesen en dan uitrusten

 

Het verhaal van Jeremy

Roos gaat naar de bus ze gaan naar zoo dat is poos reijen ze is er het is digt grapeje zegt mama gek een ooliefant een papegaai ze gaan naar de speeltuin Ze gaat op de drijmoolen ze gaat op de schomel ze gaat er af springen En ze gaat naar de bus ze is thuis ze holt naar de deur ze gaat in bat Ze loopt naar de bed.

 

Het verhaal van Jurgen

ROOS GAAT NAAR HET DIERENTUIN MET DE KLAS DE KLAS GAAT MET DE BUS NAAR HET DIERENTUIN DAAR ZIEN ZE EEN OLIEFANT DAN GAAN ZE VERDER DAN ZIEN ZE EEN PAPEGAAI MET DE KLEUREN BLAUW EN ROOD EN GEEL DAN VLIEGT ER NOG EEN BIJ EN DIE HEEFT DE KLEUREN ROOD EN GREON EN ORAJEN DAN GAAN ZE VERDER DAN ZIEN ZE EEN SPEELTUIN  DAAR STAAT EEN DRAAIMOOLEN EN EEN SCHOMMEL NAAR HET SPEELEN IS HET ZES UUR DAN GAAT DE KLAS NAAR HUIS DAN KOMT ROOS THUIS DAN VERTELT ROOS OVER HAAR SCHOOLREISJE DAN GAAN ZE ETEN DAN GAAT ROOS DOESJE DAN IS ROOS KLAAR METDOESJE DAN GAAT ZE NAAR BET.

Mijn verhaal: Moreno

De mensen lopen naar de bus .Mama ga je mee naar de dierentuin .Kijk mama een olifant .Mama die vogel praat mijn naar .Mama gaat in de speeltuin kijken .Mama mag ik in de draaimolen .Mama mag ik op de schommelen .Waar gaan we heen .Mam ik ben er .Wat zeg je .Mam ik ga in bad .Mam ik ga te bed.

Het verhaal van G├╝lsum.

De bus chufur roept instapen. Is er iemant in de dierentuin? De oliefant kijkt boos. De papagaai zegt wat ik zeg. In de speeltuin speelen kideren .Op de drrijjmole ziten mensen. Het kind schomelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten