vrijdag 17 augustus 2007

Jurgen, Kim, Makwiena

Ik heet jurgen vos en ik ben 7 jaar Ik zit IN groep 4 En mijn jufrous zijn anki en charlot EN IK EET GRAAG FRIT EN TOOMAATENSOEP EN MIJN LIEVLINGS DIER IS HONT EN POES EN DOLFIJN MIJN HOBI IS BUITENSPEELEN EN ZWEMEN EN REKENEN EN SCHRIJFEN EN LEZEN

Haloo ik ben Kim ik zit in groep 4 ik ben 9 ik zit op Zuiderlicht Mijn klas is leuk mijn vriendin heet faliecja en Denise en 1 Rachel en 2 Rachel

Ik ben makwiena pinas ik woon bij derijter straat numeroo 28 en het is leuk in groep 4 en ik ben 7 jaar en biuten is ook leuk en tixs als ik met orueo en weet je dat me liefe hobies fiets en outo en popen en nog en heele boel en weetje we zijn naar heemelrijk en naar de kermis geweest5 opmerkingen:

 1. petra dochter van de buurvrouw van jurgen27 augustus 2007 om 23:59

  heey jurgen,
  leuk dat jij ook op internet staat.ik heb net bij denise een berichtje geschreven en keek even verder toen kwam ik jouw tegen.jij ook heel vel plezier in groep 4.
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. petra dochter van de buurvrouw van jurgen27 augustus 2007 om 23:59

  heey jurgen,
  leuk dat jij ook op internet staat.ik heb net bij denise een berichtje geschreven en keek even verder toen kwam ik jouw tegen.jij ook heel veel plezier in groep 4.
  groetjes petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo ik ben noelle.
  ik zit in groep 4.
  juf marion ik vind je lief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi maqwina ik zag jou op google en je ziet er grapig uit groetjes stefano

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haaai makwiena grapig foto maar daag groetjes:Makwiena

  BeantwoordenVerwijderen