vrijdag 17 augustus 2007

Jacky, Jeremy, Juliano

Ik ben Jacky santegoets. Ik heb een Broer die heet Joey. Ik eet het liefst spienazie of soep. Mijn Mama heet judy en mijn Papa heet jaro ze noemen hem ok wel is jaromir. Mijn beste vriendinen zijn pamela rachel en mijn vriend is Jurgen. Ik ben verlieft op Rick mijn Opa heet Frans. Ik zit in GroeOpa heet Frans. Ik zit in Groep 4.ik ben goet in fietsen en grapen. spien Joey.

Ik ben jeremy Ik ben zeeven jaar Mijn hobie is xboxen Mij agternaam is ereven Ik vin fietsen leuk Ik zit in groep vier Juf ankie Juf charlotte

Haloo halowallkan en Ă–mer wat wil je doen Speel en Fstopj jyj allkan gaatweg juliano 7 jaar7 opmerkingen:

 1. Hoi Juliano,
  Ik ben op de web-log aan het kijken naar jullie knappe koppen.
  Leuk Hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Groetjes Immi, de moeder van Falicia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jacky, volgens mij is het heel gezellig bij jullie op school. Wat een leuke foto´s. Je hebt een leuk stukje geschreven, echt knap. Heel veel lieve groetjes van Linda Pinda Poepchinees. Veel plezier op school!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HALLO JACKY
  WAT KUN JIJ TOCH LEUKE EN GEKKE VERHAALTJES SCHRIJVEN OP DE COMPUTER .
  VOLGENS MIJ BEN JIJ NOG BETER OP DE COMPUTER DAN JE MAMMA.
  GROETJES JE PAPPA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O JA , GOOI JE KORSTEN VAN JE BOTERHAM NIET MEER IN DE AFVALBAK,MAAR EET ZE NETJES OP.
  IK ZIE ALLES .
  JE PAPPA

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb het nu ook gezellig op school en toen ook wwel hoor!!!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. \nog steeds leuk om terug te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen