vrijdag 17 augustus 2007

even voorstellen...

Alle 25 kinderen in groep 4 mochten vandaag en half uurtje aan de computer om te leren hoe je inlogt op het netwerk, en hoe je "word" opstart. Hieronder kun je lezen dat het ze gelukt is!

enne... ze stellen zich meteen even voor !10 opmerkingen:

 1. Hallo groep 4,
  Wat leuk dat jullie nu een weblog hebben!
  Kan ik vaak even kijken wat jullie gedaan hebben.
  Ik mis jullie wel een beetje hoor.
  De nieuwe groep 3 is gelukkig ook heel leuk.
  Ik zal vaak op jullie web-log kijken.
  Maar gelukkig zie ik jullie ook nog op de speelplaats.
  Groetjes juf Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. juf ankie wat is de web-log van groep 7 oke doei en groep 8

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha die Nathalie !!!Hoe is het met je?
  Bevalt je lange vakantie? vandaag voor het eerst naar school gegaan? heb je een leuke nieuwe school? en een juf of een meneer?
  van groep 6-7 is de web-log www.jufeelke.web-log.nl
  en groep 7-8 heeft volgens mij nog geen weblog
  groetjes juf ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben gulsum ik zit in groep 4

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben jeremy en zit in groep 4 op Zuiderlicht in tilburg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Allemaal (Kim,Ellen,jurgen,omer,gulsum,malika,jacky,ennes,makwiena,juliano,alkan,walid,busra,noelle,emmel, en andere die ik mischien ben vergeten.
  Ik weet niet of jullie mij nog kennen! ik ben juffrouw Nicole en was jullie juffrouw samen met juf Andrea in groep 1/2. ik was benieuwd hoe het met jullie ging? maar zo te zien hebben jullie al veel geleerd, want jullie kunnen al schrijven! ik zou het leuk vinden om jullie weer een keer op te zoeken! zitten jullie nog steeds in het gebouw van prof. Keesomstraat?????
  groetjes juf Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi bs. school zuider licht mij ken je heus wel hoor! juffen en meneren van school. ik zit al in groep 4 eigenlijk moet ik nog in groep 3 ziten. maar ik ben slim daarom zit ik al in groep 4.ik wist al hoe veel 100+100=...? joey is ook al slim hoor! hij weet ook al hoe veel 100+100= hoe weet hij dat nou he.
  als je dat ook weet ga dan naar:www.juf ankie.web-log.nl DAG! DAG! BS. ZUIDER
  LICHT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo juf Nicole,
  ja, wij zitten nog steeds op de prof keesomstraat. wij zitten alleen in een ander lokaal nu, maar daar kan je ons vast wel vinden. We zitten nu tegenover de koffiekamer, en niet meer in de kleuterklassen,
  groetjes groep 4

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ANJA WILLIAM JESSE LENNY9 oktober 2007 om 17:21

  Hallo Jacky!!!!!!!!
  GEFELICITEERD MET JE AL 7E VERJAARDAG!!!!!!!
  Tot zondag op je feest!!
  Dikke kus van
  ANJA WILLIAM JESSE LENNY

  BeantwoordenVerwijderen