vrijdag 24 augustus 2007

een gekke vrijdag

Vandaag hebben we een hele gekke dag gehad. Onze juf was haar stem kwijt. We zijn allemaal heel stil en lief geweest, gelukkig maar! De juf zei bijna niets en maakte wel heel veel gebaren. Gelukkig zijn wij in groep 4 zo slim dat we dat allemaal snappen!Falicia vond het heel erg zielig voor mij (de juf) dat ik mijn stem kwijt was, maar ze wilde me niet helpen zoeken. Makwiena wilde morgen wel een keelsnoepje meenemen, maar ja, morgen is het zaterdag. Toch lief van haar he!

Vanmorgen kwam er een andere juf, de juf van groep 6-7 ons gymles geven. Dat was erg leuk! We werden allemaal piraten. En nou krijgen we nog een keer een piraten diploma.

4 opmerkingen:

 1. Hallo, iedereen van groep 4! Ik mag van mama op onze website kijken, en ik vind het heel leuk. Ik vind het heel leuk in groep 4. Ik vind de juffen heel lief. Ik vind rekenen het leukst om te doen. En schrijven ook! Ik wil iedereen uit mijn klas de groetjes doen en ook aan juf Ankie en juf Charlotte. Tot morgen allemaal! Pamela Donders

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi juf ankie en charlotte
  ik vind het fijn dat jullie
  les geven aan groep 4
  groetjes denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi kids van groep 4.
  Wat leuk dat jullie allemaal een
  gouden kei kunnen verdienen.Doe allemaal je best dan is het vast gezellig bij jullie in de klas.
  groetjes Mary van Lier(mama van Denise)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo allemaal,
  Ik wil jullie even laten weten dat ik n super gezellige ochtend heb gehad in de duinen. Jullie zijn allemaal toppers.
  groetjes mary van lier(mama Denise)

  BeantwoordenVerwijderen