maandag 2 juli 2007

vakantie

Hallo ik ben Fadumo! Ik ga vertellen wat ik in mijn vakantie eigenlijk doe! Het is gemakkelijk om te vertellen! 3 uur. Ga ik leerzame spelletjes doen. En naar oma. Ik ga dan buiten spelen en naar de stad! En ik ga daar super lang blijven! Ik ga dan lekker shoppen. Ik zie Serap. Ik zie Devante Ik zie tweelingen namelijk Juliet en Jocelijn. En bijna niemand anders. We eten ijsjes en drinken Fanta. We kopen hippe en stoere kleren. Het is heel leuk! Hoe ik dat doe? Nou gewoon naar een winkel gaan en dan iets kopen en dat noemen we shoppen! Dan gaan we leuke boeken kopen. Dan kom ik thuis en zet ik een spannende liedje op.

Dan ga ik lezen en mijn haren stijlen. En heel veel buiten spelen en naar een winkel gaan en lekkere dingetjes kopen. Dan kom ik weer thuis. Dan ga ik ontbijten. Mijn tanden poetsen. En dan lekker slapen!!!

Groetjes,

Fadumo14 opmerkingen:

 1. Wat ga ik doen?
  Zwemmen,spelen,winkelen,sporten.
  Wat is de tempratuur?
  De graden weet ik niet ,maar dat het warm is wel.
  Waar ga ik naar toe?
  Naar Spanje.
  Hoe lang ga ik?
  1 week.
  Met wat voor vervoer gaan ik?
  Auto
  Wat ga ik eten?
  Wat ik lekker vindt. Als ik het niet lekker vindt dat eet ik het ook niet hé.
  Wat ga ik kopen?
  Kleren ,schoenen enz.
  Met hoeveel personen ga ik?
  5 personen mijn zus,vader,stiefmoeder zusje en ik.
  Nou ga ik een verhaal schijven!
  Op een dag gaan we naar Spanje, en dan ga ik zwemmen . En de volgende dag ga ik sporten dat is leuk .Dat doe ik graag. Het is leuk om met je familie te gaan sporten. Het meest wat we doen is wandelen .Het is niet ver om naar strand te gaan.
  Misschien als ik op vakantie ga ga ik naar de camping, veder weet ik niet. Wat ik wel wil doen is naar het efteling hotel voor een week,en elke dag naar de efteling Met mij moeder en met mijn broertje maar niet met mijn zusje,die verveelt me.
  En dan ga ik lekker in de panda droom en na die week wil ik lekker bij mijn oma en opa slapen!!
  GROETJES:Marouan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo ik ben beray en,ik ga vertellen over mijn vakantie!
  Ik blijf in Nederland.
  En ik hoop dat het warm word.
  Dan ga ik zwemmen en naar de kermis.
  En misschien naar Duitsland.
  En ik ga van alles eten.
  K hoop dat jullie hebben genoten.
  Van beray

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vakantie !
  1:waar ga ik naartoe? van alles en nog wat bijv eftelling of disney land paris.
  2:wat ga ik daar doen ?
  Spelen zwemmen en nog heel veel anderen dingen egt te tof word het.
  3:hoe ga ik er heen? met de auto of zoo.
  4:Wat ga ik daar doen? Van alles en nog nog wat en als ik er niks ga doen dan is het de stomsten
  vakantie ooit.
  5:met wie gaa ik ? met men hele familie natuurlijk
  6:wat is daar de temratuur dat weet ik niet maar het is wel inorm warm.
  7:waneer ? op verschillenden dagen .
  En ik hoop dat het heel leuk zal worden .
  Van dalal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vakantie
  Ik ga naar de kermis ik in attracties
  En naar center parks ik ga daar naar zwemen
  En meer niet want ik ga lekker uitslapen
  Van emre

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga in de zomer vakantie ga ik twee weken naar Turkije ik ga 4 weken op vakantie 1 week ga ik naar Istanbul 1 week ga ik naar het hotel
  Van eren

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vakantie!!!
  Hallo iedereen! Ik ben Fatih en ik zal jullie vertellen wat ik ga doen in de vakantie. Ik blijf jammer genoeg in Nederland. Maar toch is het vakantie. Je moet er van genieten. Wij gaan hele leuke dingen doen. Zoals zwemmen en naar de Efteling. Goed dan ga ik maar weer dooooeeiii!!!!!!!!.
  Van fatih

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In de zomervakantie ga ik zwemmen, en bij mij hartsvriendinnen logeren met Juliet .
  En ik ga ook met mijn hele familie naar een pretpark.
  Ik ga een week of twee weken bij mijn vriendinnen logeren.
  Of ik ga naar mijn geboorteplaats winschoten !!
  En ik ga nog zwemmen bij stappegoor.
  Soms ga ik naar concerten om te kijken.
  En in de vakantie op mijn broertje passen want dat moet soms!
  En soms chatten met mijn vriendinnen.
  En met mijn familie gezellig op stap, en soms met mijn buurmeisje en mijn broertje spelen.
  -xXx- jocelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vakantie
  Het begint zo
  Ik ga in de vakantie naar
  Winschoten, en ik ga logeren en spelen zwemmen ik ga met de
  Auto naar winschoten ik ga met vijf personen.
  Ik ga met de hele gezin daar naar
  Toe.
  Juliet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vakantie!
  1 waar ga ik naar toe?
  Ik ga naar Turkije . de stad kayseri.
  2 wat ga ik daar doen?
  Een vakantie nemen. En lekker zwemmen. En naar andere plekken. Natuurlijk ook naar oma.
  3 wat is de temperatuur?
  Weet ik niet maar het is super super warm hoor.
  4 hoe ga ik daar naar toe?
  Ik ga met de auto door allerlei landen en steden natuurlijk.
  5 hoelang?
  6 of 5 weken.
  6 wat ga ik eten?
  Ik ga allerlei dingen eten. Ik ga onderweg ook buiten picnikken.
  7 wat gaan we onderweg doen?
  Picnikken,spelen soms onderweg in de auto tv kijken en spellen spelen op tv
  8 waneer?
  Naar school ik weet niet precies hoelaat en wanner.
  9 met wie?
  Papa,mama,zusje en ik.
  10 vind ik dat leuk?
  Ja maar ik mis mijn neefje Ozan dan wel. En de rest . behalve mensen mijn familie die ook naar Turkije gaan. Hun ook wel maar ik zie hun daar toch. Maar ik ben heel heel blij want ik ga de eerste keer met de auto. Dus dat is spannend. en daar kan ik mijn familie ook zien.mijn omas en opa.
  Groetjes merve

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vakantie
  Ik ga naar beksebergen ,efteling,zwemmen,overal heen,en naar Rotterdam daar ga ik naar mijn famillie naar mijn opa en oma.
  Wat ga ik doen daar spelen.
  Groetjes Sezer

  BeantwoordenVerwijderen
 11. VAKANTIE
  Ik ga naar mij Opa en Oma op vakantie. Het is daar erg heet de temperatuur is 42 graden. Ik ga naar Bosnië. Ik blijf daar 4 weken, 2 weken bij mijn opa en oma en de andere 2 weken bij mijn andere opa en oma. Ik ga met de auto, ik moet een dag rijden. En we eten bijna elke dag vlees.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vakantie
  Hoi, ik ben zaki en ik ga vertellen over mijn vakantie.
  Hoe ga ik daar naartoe : met de auto en de boot.
  Waar ga ik naartoe :Marokko Welke stad :Agadir Naar wie : mijn oma en opa en mijn moeder z'n broers en haar zus. Wat eet ik daar: kip, schaap en vis Wat ga ik daar doen: van alles Hoelang blijf ik daar:6 weken. Hoelang duurt het voordat ik er ben: 2 dagen en 3 nachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik heb een nieuwe ipod leuk he ,als jullie dit hebben gelezen.stuur mij een bericht op dezechikkieistegek.mijnwatsnel.nl
  ja
  groetjes en kussie'svan natte ali

  BeantwoordenVerwijderen
 14. jha juf dat is zo.ook bij jullie
  xxxxjes

  BeantwoordenVerwijderen