maandag 2 juli 2007

laatste schoolweek

 

LEYPARK

Volgende week is de laatste week van dit schooljaar. Daarom is het een groot feest week. We gaan volgende week woensdag naar het leypark,Met heel de school. We weten nog niet wat er gaat gebeuren,maar zo denken we wat gaat gebeuren: We gaan leuke spelletjes doen en spelen in de speeltuin. Dit was het verhaal van Beray en Fatih over volgende week over leypark.

Groetjes van BERAY  en FATIH Bedankt voor het lezen

 

Groep 7 en afscheidsfeest

Hallo wij zijn Jocelyn  & Juliet

We gaan over naar gr.7 en daarom gaan we een kijkje nemen in onze gedachte.Jul: ik denk  dat wij op onze afscheidsfeestje een liedje gaan zingen   met de meiden , en  spellletjes gaan doen en naar stuif gaan .Joc: ik denk dat we op de eerste dag in groep 7 even gaan oefenen met de namen en natuurlijk gaan voorstellen en daarna gaan werken en spelletjes gaan doen.

En we gaan dan goed proberen te werken.Wij hopen dat het allemaal gezellig word!!!! Groetjes jocelyn en Juliet!!!De komende dagen!De komende dagen moeten we veel dingen doen.Zoals een kijkje nemen bij groep 7.En we gaan naar een leuke park.We gaan ook nog een weekje heel hard werken in groep 6.Er staat ons heel veel te wachten!En we gaan heel veel dingen doen in groep 7.Zoals wiskunde en voor het allereerste engels!We gaan ook veel meer sporten en rekenen.Het word echt zeker leuk dat weet ik en hoop ik!Ja doeiiiii!

Groetjes, FadumoGeen opmerkingen:

Een reactie posten