donderdag 5 april 2007

recepten

Brunch!

Wij hadden op donderdag om half 11 na de pauze en brunch. Jullie zeggen wel:he wat is brunch.

Wat is brunch?

Brunch is dat je met ze allen gaat ontbijten. Ik had koekjes gebakken met allemaal figuurtjes.

En Emre had baklava meegenomen.en nog veel meer . juf marion kwam ook gezellig met ons ontbijten. Het was echt suuuuuuuuper te gek man!!!!

Kusjes: Merve! 

 

 

Marouan`s specialiteit

Ingrediënten:

Taartbodem,aardbeiensaus of vlaaivulling en kleine snoepjes en/of hagelslag (enz.)

Aan de slag:

1. giet de aardbeisaus en giet het in de taart bodem

2.

wordt vervolgd!

 

Hallo ik ben eren en ik geef jullie allemaal  mijn recept van de speciale  ultieme suikerbrood.

maar dat moet ik nog afmaken.

 4 opmerkingen:

 1. Het was 5 april '07 er was feest op school! Want we hebben een paasbrunch gehouden. Dat is een kruising tussen ontbijt en lunch. Iedereen had eten meegenomen en ik had pizza. Lekker hoor! En juf Charlotte was er ook en Juf Marion was er ook. We hadden heerlijk gesmuld. Iedereen zijn buik was vol. Oké ik moet gaan. Doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is 5 april '07 het is feest op b.s zuiderlicht
  Want we hadden paasbrunch van jason
  Op school bij hadden wij een pasenbrunch.
  Het was te gek!!! Juffrouw Marion kwam bij ons eten!
  En ze had zelf ook eten mee genomen!!
  Dat was ei met kethup erop en ei met mayonaise erop.
  Volgens mij at ze vanalles!!
  Iedereen was gezellig aan het
  We waren zelfs tot 12:00 u. aan het .
  En bij Zaki was er wel heel veel te eten:prikkertjes met kaas en salami en olijven.
  En er waren nog broodjes erbij!
  En bij Merve had zij zelfgemaakte koekjes gebakken.
  En bij Juliet had zei ook zelfgemaakte brood met een beetje saus erbij met kip erin!!
  Paasbrunch
  Vandaag {5 april} hebben we een paasbrunch gehad.
  Wat is een paasbrunch?
  Een paasbrunch is dat je eten moet meenemen voor school.
  En dat hebben gedaan met heel de school maar we gingen dit doen in groep 6:
  We hadden na de pauze de paasbrunch gehouden.
  Alle kinderen hebben wat meegebracht:
  Nathali had roti meegenomen en fadumo had samboeza meegenomen
  Eren had suikerbroodjes meegenomen Jason had kruidkoek meegenomen
  Ik {juliet} had meatpa meegenomen Jocelyn had banaan chips meegenomen
  Enzo.
  Onze klas had de meeste eten van de lokatie geefhuishof.
  Het was heel erg gezellig in onze klas.
  Er waren 3 juffen in onze klas, Dat waren : juf Ankie juf charlotte juf marion
  Ik had 7 borden op Emre had 10 borden op.
  We hadden het heel erg leuk gehad.
  De einde
  Juliet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het paasbrunch
  Het was vrijdag 5-4-07we hadden een paasbrunch gehad dat was zo lekker. alle kinderen hadden wat mee gebracht en de juffen: marion,Ankie, charlotte. En sommige kinderen hadden uit hun land eten meegenomen. Ik heb niet alles gegeten dat was te veel. Volgens mij hadden wij de meeste eten van de school. En als het een wedstrijd was hadden wij gewonnen. Weet j e waarom want mij zijn gewoon the beste. En we hadden ook cd aan van mij , ik had een klasse cd gemaakt. En die dag vergeten wij nooit denk ik.
  het einde groetjes nathali

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 5april donderdag 07
  We gingen met zen alle om 11 uur iedereen had iets van zen eigen land meegenomen en ik had suborege meegenomen en dat vonden ze ook heel lekker toen had ik 5 of zes borden op ik voelde me niet lekker en toen had juf Ankie toen was men meoder nnet thuis en toen moest ik en half min wachten toen was het twaalf uur en toen moest iedereen naar huis we hadden tuurlijk wel opgeruimd in de klas en toen mochten we naar huis en toen zij mijn moeder wil je thuis blijven en ik zij nee toen ging ik weer naar sccool en toen heb ik dit verhaal ge schreven ok dit was mijn verhaal doei!!!
  Groetjes sezer!! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen