maandag 19 maart 2007

Zwemdiploma A !!!

hallo ik ben dalal en ik zit in groep 6 .

ik heb dinsdag mijn zwemdiploma a gehaald. Gewoon tussen de les en dat was bijzonder. Mijn vader wou ook komen kijken maar dat ging niet door   want hij was op gebeld door een man van zijn werk  en moest toen gaan werken en dat was jammer. Maar toen ik thuis kwam toen kreeg ik een dikke zoen van mama en papa. En ik heb ook een cadeautje gekregen. en dat was een nieuwe spelletje voor op de computer die heb ik van men vader gekregen en van men moeder nieuwe kleren en die waren mooi maar die doe ik nog niet aan ik bewaar ze voor in de zomer. en ik heb een dikke duim

gekregen van de zwem jufrouw en ook een hand. en van men school jufrouw

Ook  en als ik snel en goed zwem dan kan ik mijn b diploma zwemmen maar mijn c denk ik niet dat ik die haal .

Groetjes dalal

The endGeen opmerkingen:

Een reactie posten