donderdag 29 maart 2007

Standard Aero Emre, Jason en Juliet

 

Standaard aero

Ik ben Emre ik ben met de klas.Naar standaard earo geweest.Mijn vader en eren Z'n moeder ging mee.En meneer Ömer  ging mee.En natuurlijk ging juf Ankie mee .Ze maakte heel veel foto"s van ons allemaal.We moesten eerst naar een filmpje kijken.

En toen moesten we handschoenen aan.We mochten allemaal dingen vast houden.Toen moesten we weer lopen, we moesten alleen tussen de lijntjes blijven. e mochten er niet overheen. Maar we gingen met nepijs spelen. Misschien kent u de film Harry  Potter.Daar gebruiken ze ook nepijs. Als je het in warm water gooide, toen kwam er rook uit.Toen gingen we naar een echte motor kijken. Die werd getest

We mochten kijken naar het getest van die twee mannen. We mochten de koptelefoon op waar door je helemaal niks hoorden. Er kwam bijna even veel geluid uit als een echt vliegtuig. Dat was het doei.

Groetjes van

Emre 

  

Standard aero!

Hoi ik ben jason.

Dat is een bedrijf waar vliegtuigmotoren worden gemaakt en dan getest.

En we mochten droogijs in water gooien en toen gingen we blazen en toen kwamen er een soort van rookwolken uit .

En de ouders zijn:(de vader van merve) (meneer omer) (de moeder van eren) de vader van emre) (en juf ankie) dat was een leuk uitstapje.

Groetjes

Jason!!!!

Standaard aero

Hallo ik ben Juliet, en ik ga vertellen over standaard aero.

Wij gingen vrijdag 23ste  naar standaard aero, we waren in   groepjes verdeeld.

Nathali  Merve Dalal gingen  bij de vader van Merve.

Jason  Eren Ismet Stefan gingen bij de moeder van Eren , Juliet Jocelyn Fadumo  waren bij juf Ankie , en de rest weet ik niet meer.

We gingen naar noord,   het was wel lang rijden,toen we er waren  moesten we eerst wachten Toen kwam er een meneer die tienes heete  hij zei vroeg wat we hadden gedaan bij   techniek en we zeiden dat we een ballon auto hadden gemaakt  en  dat   we  proppelerauto  hadden gewerkt,  , dat hadden we gedaan bij techniek,, en toen gingen we naar de lokaal   waar er wordt  geleerd,  en we gingen een soort filmpje kijken  en het leek netals harry potter , vervolgens  gingen wij   onderdelen vast houden met een handschoenen,.

Toen gingen wij   met droog ijs spelen, we gingen de droog ijs  in koud water gooien en er kwam damp het was heel erg leuk, met dat droog ijs te spelen maar je moet wel een handschoen aan doen zoniet dan krijg je brand wonden en dat   voelt heel erg pijn aan, maar meneer tienes vond dat we erg  slim waren.  En   we stelden ook de belangrijke vragen aan hem.

  Verder was het heel erg leuk.

Standaard aero !2 opmerkingen:

 1. Ik ga iets vertelen over standaard aero.
  Vader van emre kwam,en moeder van eren kwam,en.vader van merve kwam.
  En natuurlijk juf ankie en nu weet ik het niet meer sorry woord ander keer vervolgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Standaard aero
  Hallo ik ben Sezer ik en de klas zijn naar standaardaero mee geweest we gingen met ouders Emre zn vader ging mee en meneer Ömer ging mee.
  En natuurlijk Juf Ankie ging mee.
  Toen waren we daar toen gingen we als eerst een filmpje kijken.
  En daarna mochten ook materialen van moters van en vliegtuig vast houden en dat was ool heel erg leuk en daarna gingen we naar de werkplaats toen mochten we Drogeijs vast houden en dat gingen we in heet water gooien en dan kwam er rook uit toen gingen wij er in en dat was ook leuk toen gingen we naar de andere kant van de werkplaats en toen mochten we daar een soort koptelefoon op en dat was heel erg cool
  Doei.
  Groetjes Sezer

  BeantwoordenVerwijderen