zondag 25 maart 2007

de sneeuw in februari

Hallo ik ben Winston en ik ga iets vertelen over de sneeuw

Bijna de helen school van deze locatie is bezig geweest met SNEEUW BALLEN GOOIEN EN MAKEN dat was wel heel leuk natuurlijk

 

soms ook niet zo leuk want soms gooiden ze ijsballen tegen iemand zij hooft en dat kan heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel zeer doen ik zelf heb er ook een tegen me aangehad mar gelukkig niet tegen me hooft

ik vond wel 1 ding zielig dat ze soms van dingt bij beschoten mar er waren ook helen leuken dingen hoor

bijvoorbeeld dat een paar kinderen helen groten sneeuw ballen gingen maken dat was wel leuk mar toen werd er een kliederboel van het ging smelten wat jammer er was bijna geen sneeuw meer van die groten sneeuw ballen was misschien de helft van over en als je het wou pakken en er een sneeuw bal van wilden makken dan was het geen sneeuw bal meer dan was het een ijs bal dat kan wel heel pijn doen als je zoon ding tegen je hooft aan krijgt dus moesten we van de jufen heel voorzichtig zijn.

 

mar ik ga nou bye bye

Heel veel groeten van winston !!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten