donderdag 29 maart 2007

boekbespreking van Nathali

 

De boekbespreking van nathali.

Ik had mijn boekbespreking gedaan over: sukkel of supercool.     En ik ging maandag en woensdag naar merve mijn beste vriendin  zij had mij geholpen met mijn boekbespreking lief hè. En merve had mij geholpen met en daarna gingen we buiten spelen. Op woensdag en op donderdag kwam ik bij haar. En zij deed heel grappig, en we gingen liedjes zingen en zo.

Mijn boekbespreking ging over een meisje en die heette Nicky en ze was bij een concert gegaan van Jason denver wat grappig zo heet een jonge uit mijn klas ook
"hahahahah"  en achter haar stond Jan vandalen. Hij groeten haar meteen. En vroeg haar of ze langs kwam thuis bij hem. Ze zij dat ze het druk had,en ze vond het heel jammer. En zei sorry andere keer misschien. Hij zei dat is niet erg hoor. Volgende keer beter. En ik had een 9 gekregen en dat was toevallig want ik had ook met mijn spreekbeurt een 9   gekregen .2 opmerkingen:

  1. je hebt het heel knap gedaan meisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha haha jaja heel grappig hoor merve iedereen mag weten dat jij mij hebt geholpen

    BeantwoordenVerwijderen