vrijdag 2 februari 2007

zwemmen

 

Hallo ik ben Fadumo

Ik ga nu vertellen over zwemmen. Toen we half negen in dinsdag gingen we naar redactie stappegoor. Het was heel leuk en ik ging ook nog bij baan 3 en daar moest ik afspringen en gaan zwemmen. Het was natuurlijk harstikke leuk! En de meneer zij steeds:Het gaat goed meid! Hij vond dat ik goed zwemde. Maar soms was ik een beetje aggresief! Want hij ging me bij men voeten vasthouden en ik ging bijna verdrinken!DAAROM! deed ik zo aggresief! Maar ik ga over messchien over 4 weken mijn diploma halen. Maar dat duurd nog even! Al heel veel hebben hun diploma a en sommige allemaal! Die hebben dan goed gezwemd! En er was ook veel juffen en meneren. Ik vond dacht ik zwemmen het leukst ik denk dat ik op de goede pad zit te lopen bij zwemmen! En er waren fotos heel veel foto,s! EN Dit Was Het!Geen opmerkingen:

Een reactie posten