zondag 4 februari 2007

champignons

De champignons

Hallo ik ben nathali

ik ga vertellen over champignons

wij hebben proefjes gedaan champignons.

 

En we hadden met een loep geonderzocht of er sporen onder zaten. En hebben we een grote poster gemaakt en die hangt in de gang als je in de gang kijkt dat zie je het wel. hoe mooi die van ons zijn vooral die van mij en mijn vriendinnen: merve en dalal en de andere groepjes hadden ook mooie tekeningen en we hadden veel plaatjes gekregen en we gingen praten over champignons met juf Ankie en we hadden veel foto's.

 

 

Groetjes nathali

3 opmerkingen:

 1. hallo juf ankie onze weblog doet het wel.
  kom eens kijken op onze weblog. en schrijf een bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat jullie eblog het doet, maar dan moet je er natuurlijk wel je weblog-adres bijzetten.
  Als je dat gedaan hebt dan zal ik jouw log bij de links zetten.
  ok?
  groetjes de juf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het site best wel leuk ook de foto's
  ik zit niet in jullie school..
  ik ben....ik wil geen naam geven
  ikjes ga doei

  BeantwoordenVerwijderen