donderdag 18 januari 2007

De storm

 

Het waait en het waait en er is een echte storm hoor juf, zeiden de kinderen vandaag tegen me in de klas. Zeker toen het erover ging of ze binnen mochten blijven in het speelkwartier... lekker spelletjes spelen in plaats van buiten wegwaaien.

 

Ook later, toen we naar de bieb liepen waaide het erg hard, en het begon ook nog eens te regenen... Ismet vond al dat ik er net zo uitzag als wanneer ik uit de douche zou stappen, met natte slierten haar die alle kanten opvlogen door de wind.

 

En vanavond kreeg ik een mail met daarin 2 foto's van de lokatie PK...

kijk zelf maar, die boom was het waaien ook zat! en is er eens lekker bij gaan liggen.

Na de hele verbouwing daar, en al het verhuizen moeten we denk ik blij zijn dat de dikke boom nog staat, en de school ook niet is ingestort!

groetjes de juf.Geen opmerkingen:

Een reactie posten