donderdag 18 januari 2007

De spreekbeurt van Fadumo

Ik heet fadumo.Mijn spreekbeurt gaat over somalie.

Mijn spreekbeurt heeft drie bladen en zeven hoofdstuks het heet 1Somalie 2 Cultuur 3 Eten 4 Kleren 5 Feesten en uitnodigen 6 Dieren en de laatste 7 Honden of liever katten? Ik heb voor mijn spreekbeurt een zeven en een half gekregen het gaat over somalie over alles zeg maar toen ik eerst begon was ik nerveus maar toen ik moest toen was die nerveus heid opgehouden kinderen van mijn klas vond dat ik duidelijk was en ik keek iedereen aan en ik deed zelfs voor grap naar de wc gegaan toen iedereen vonden de jurken en de kleren heel mooi en ik zelf ook maar het was van me moeder dus het was wel creepy nou ja niet echt maar een van de hoofddoeken was van mij dus het is niet echt zo… nou ja ik vond het leuk en iedereen ook maar ik wilde nog samboeza en loempias meenemen en het mocht te ook maar mijn was zwanger en alleen zij kon dus het kon gewoon niet het was wel eng op het laats toen dacht ik ik krijg iets heel laag dat denk maar dat krijg ik niet ik moet er niet over nadenken en toen zij ze ZEVEN EN EEN HALF!ik moest bijna huilen ik had tegen me ouders gezegd en hun waren wel blij ik mocht van hun drie cadeautjes uitkiezen ik zij ik kies later wel ik mocht zelfs cadeautjes ik vond dat lief van hun ik moest nog laat in de morgen nog oefenen en ik kreeg een zeven en een half? Ik vond dat erg en het was wel raar ook want iedereen heeft een 9 en een 8 en ik een zeven en een half? Ik het maakt mij niet uit maar ik vond dat een beetje erg ik had nog nou en beetje domme vragen aan mij gesteld van heeft mannen rokken? Heeft mannen hoofddoeken? Maar mannen hebben ook soort rokken aan duus wel een beetje slim maar in de spreekbeurt vond ik dat dom ik heb ook moeten opruimen maar Juf Charlotte zij als je 3 minuten over werkt dan krijg je een 2! Wel erg maar een goede keus maar die van mij duurde langer dus maar een jongen moest zijn spreekbeurt houden over graffeties (niet op onze school he)en die zij alleen mijn spreekbeurt gaat over graffeties klaar! Ik vond dat niet normaal maar ja hij kreeg een 1! En een wel dom van hem maar ik zou dat nooit doen dit was mijn stukje over mijn spreekbeurt Doei!

Groetjes Fadumo.Geen opmerkingen:

Een reactie posten