dinsdag 19 december 2006

Poezen verhaal

OP EN MOOIEN AVOND

LIEPEN J UF ANKIE EN JUF JENNEFER UIT DE KOFFIE KAMER WAT ZE WAREN LEKKER THEE AAN HET DRINKEN TOE LIEPEN ZE GEZELLIG NAAR BUITEN MAAR OP EENS ZIJ JUF ANKIE JENNEFER ,JENNEFER IK ZIE DAAR EEN POES OF EEN KAT LOPEN TOEN ZIJ JUF JENNEFER AG ANKIE DOE NIET ZOO IDIOOT TOEN ZIJ JUF ANKIE NEE IK MEEN HET EN TOEN GELOOFDEN JUF JENNEFER HET TOEN KEEK ZE OM EN JA EEN KAT

 DUS JUF JENNEFER LIEP WEER TRUG NAAT BENEDEN EN PAKTEN HAAR VAN DER NEKEN EN LEGGDEN HAAR BUITEN DUS ZE LIEP WEER NAAR BOVEN MAAR TOEN KWAMMEN IK DALAL EN TOAUFIQ MIJN HUISWERK OP HALEN WANT DIE WAS IK HIER VERGETEN DUS IK EN TOAUFIQ DIE KLOPTEN AAN EN BELDEN 2 KEER MAAR NIEMAND DIE DEET OPEN EN JUF ELLIE DIE ZAG ONS EN ZIJ BEL NOG EN KEER ANN EN WE DEEDEN DAT BOVEN WAAR WIJ NIKS VAN WISTEN GLURDEN JUF ANKIE EN TOEN ZE EFFEN NAAR DE FENSTER BANK KEEK TOEN ZAG ZE NOG EEN KAT EN TOEN LIEP ZE WEER NAAR JUF JENNEFER IN GROEP 8 EN ZIJ JENNEFER IK ZIE DAAR NOG EEN KAT JUF JENNEFER ZEGT AG JAAAA DAAG. MAAR ZOO IETS KAN IK TOG NIET VERZINNEN TOEN GELOOFDEN JUF JENNEFER HAAR EN LIEP NAAR BENEDEN EN JA ZE HEEFT GELIJK DUS JUF JENNEFER DIE PAKTEN EEN BEZEM IK EN TOAUFIQ EN IK DALAL ZAGEN JUF JENNEFER

DUS WE LIEPEN DAAR HEEN JUF JENNEFER ZAT AAN EEN KANT EEN KAT WEGJAAGEN EN JUF ANKIE DIE ZIJ WAAR BEN JIJ MEE BEZIG JUF JENNEFER DIE ZIJ EEN KAT WEG JAAGEN MAAR HIJ IS HIER ZEGT JUF ANKIE HE JUF JENNEFER V DIE KIJKT EN JA HET ZIJN ER 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUF JENNEFER DIE ZAT DAAR ERG LANG DIE KATTEN AAN HET WEG JAAGEN MET DE BEZEM TOEN GING DE KAT ZELF NAAR BUITEN MAAR DE ANDEREN DIE WUO EGT NIET NAAR BUITEN TUN WAS JUF JENNEFER HET ZAT EN PAKTEN HAAR FIJA HAAR NEK EN ZETTEN HAAR BUITEN IJDELEK DE MISSI VORSTAAN GROETJES DALAL2 opmerkingen:

  1. Nou zeg Dalal wat heb jij ons poezenavontuur toch goed beschreven zeg!! Het was inderdaad een hele spannende middag met al die poezen in school... Juf Ankie en ik zijn lang op jacht geweest. Maar weet je wat nu nog steeds heel gek is? Hoe die poezen de school zijn binnengekomen... Zouden ze een geheime ingang weten..........?
    Groetjes Juf Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb je gelijk die zijn rare die poezen maar ik zelf heb een poes en die is niet zo vervelend die op school kwam die van me is wel een beet je

    BeantwoordenVerwijderen