dinsdag 19 december 2006

kerstbomenwedstrijd

Zoals jullie misschien wel hebben gezien is er op de site van juf eelke van groep 4 een heuse wedstrijd van de mooiste kerstboom van de school.

Onze kerstboom doet het nog niet zo goed, dus stem alsjeblieft op groep 6 ! Waarom dan?  zul je je afvragen, nou, omdat we zelf de engeltjes in de boom hebben geknutseld...

en omdat we mooie huisjes hebben gemaakt met echte lampjes erin

en de kerstmannetjes maken het helemaal af, daar zijn we ook trots op.

Dus stemmen he ! bij juf eelke!23 opmerkingen:

 1. ik heb bij juf eelke op de weblog dit stukje geschreven:
  Weet je dat er bij de boom van groep 6 nog een heel dorpje hoort met echt licht dat door de ramen schijnt? kijk maar eens bij ons op de weblog! want ik heb al wel gezien dat juf Eelke niet de mooiste foto's van onze boom in de wedstrijd heeft gezet.
  wij zijn ook trots op onze boom met echt kerstdorp. (en we hebben ook heel even bovenaan gestaan)
  groetjes juf Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag allemaal,
  Ik vind dat jullie een prachtige boom hebben en het dorpje met lichtjes vind ik ook heel erg mooi. Knap dat jullie dat zelf gemaakt hebben.
  Ik heb op jullie boom gestemd.
  Groeten voor jullie allemaal en veel plezier in de Kerstvakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. volgens mij doet groep 8 vals

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jojo wat doen jullie o o jou live dj eren 5 op the kanal d turkse kanal jojo the live dj is bij jou in de buurt vanavond gaat hij knallen jojojojo vuurwerk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja duuuuuuuuuuu tuurlijk dat doe ze altijd

  BeantwoordenVerwijderen
 6. natalie benjij dat en henny wie ben jij eigenlijk of ben je ook vande school ik was al aan het wachten ik dacht dat je de juf of vriedin gezegd was van me moeder het is waar denk ik stuur me een bericht en eigenlijk moet is zegge directeur Henny zo heet je eigenlijk denk ik??? stuur me en bericht om te weten en naamens ik ben fadumo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Fadumo, ik ben niet directeur Henny maar ik werk wel op een school. Daar ben ik juf en ik ken jouw juf Ankie van het quilten, heeft ze je daar wel eens iets van verteld? Mijn klas heeft ook een weblog, kom maar eens kijken: www.vsod.web-log.nl
  Groeten aan de juf en als jullie weer iets nieuws hebben geschreven kom ik het weer lezen. Goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. he natje of hoe je heet. ja duuuuuuuuuuuuu
  je heet nathali,dat is toch niet leuk hoe je tegen fadumo reageert.ik wil je vertellen
  wat ik in springstof zei.ik ken het hele dansje uit mijn hoofd. jij en dalal zeggen dat wij naar merve kijken dat is helemaal niet waar. zij was het al vergeten hoor!dus ik zal maar niks zeggen hoor!ik vind het helemaal niet leuk wat je zei met dalal
  einde juliet p.s schrijf terug nathali

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hallo henny,ik ga me even voorstellen.
  ik ben jocelyn baah, ik zit in groep6 van basisschool zuiderlicht,ik ben 9jaar,en ik ben een tweeling.
  mijn tweeling zusje heet juliet baah.
  zo te zien bent u wel aardig.
  komt u een keertje op onze school?
  ik ben nog benieuwd wat u nog gaat zeggen.
  En hoeveel jaar bent u?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dag Jocelyn, wat leuk dat je een tweeling bent, mijn zusje heeft ook een tweeling maar die zijn al 19 jaar. Ik zou het wel leuk vinden om een keer bij jullie te komen kijken maar het is wel een heel eind rijden. Ik woon in Hoogeveen, weet je waar dat ligt?
  Ik ben 57 jaar. Of ik aardig ben moet je maar aan juf Ankie vragen, die weet het.
  Zit jij in de klas waar de boom op ligt? als dat zo is ben je vast vandaag vrij.
  Groeten aan Juliet en alle andere kinderen in de klas.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. maar henny werk je op ons school (en ik ben fadumo de vriendin van juliet en jocelijn)want ik heb ook een henny van mijn moeder bij naaien?
  groetjes fadumo
  p.s schrijf me henny op deze site!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mooie kunst hebben jullie gemaakt. Zijn ze al te koop????
  Groetjes juf Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dag fadumo,
  Nee ik werk niet op jullie school, ik werk op een school in Hoogeveen, mijn klas heeft ook een weblog: vsod.web-log.nl
  ga maar eens kijken.
  groeten voor de hele klas en de juffen natuurlijk, Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kom je een keer bij onze klas Henny het zou leuk zijn en ik wil je graag ontmoette misschien zie ik je in me eigen ogen ik wacht af stuur me een bericht Henny
  groetjes fadumo
  p.s je kunt van ons veel leren en wel zielig voor die kinderen op school nou hun zij wel groot maar Doeiii!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ja henny ik kom op jullie weblog. fadumo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ja henny ik kom op jullie weblog. fadumo

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Waarom vind je de kinderen zielig Fadumo? Ze kunnen niet goed leren maar heel veel andere dingen kunnen ze wel heel goed.We hebben er vanmorgen nog over gepraat met elkaar. Dat we trots moeten zijn op de dingen die we wel kunnen. Het ergste vinden ze als ze worden gepest door kinderen van een andere school, die dan zeggen "jullie zitten op een mongolenschool" daar worden ze dan verdrietig van.
  Ik zeg dan altijd dat die kinderen maar eens bij ons op school moeten komen kijken dan zien ze dat wij heel veel leren.
  Groeten voor alle leerlingen bij jullie.
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hallo henny, jij weet al wie ik ben he ik heet juliet ik ben de tweeling zusje van jocelyn, eh, jocelyn wil nog zegge tegen jou dankje wel voor je antwoorden, bent u ook een tweeling? zullen wij met elkaar chatten? ik bedoel niet met de webcam
  maar gewoon tegen elkaar schrijven opde weblog, ik hoop dat u dit leest.heeft u kinderen ? en hoeveel jaar zijn ze? u zusje heeft toch ook een tweeling? zijn ze twee meisjes of een jongen en een meisje? of twee jongens? groetjes juliet en jocelyn.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Juliet en Jocelyn, wat hebben jullie prachtige namen. Ik wil wel met jullie schrijven op de weblog, als juf Ankie dat ook goed vindt?
  Ik heb 2 kinderen, Anne-Marije is 31 en Jan-Jaap is 27. Mijn zusje heeft ook een tweeling, dat heb je goed onthouden. Het zijn een jongen en een meisje: Jurriën en Julia. Hebben jullie ook nog meer broers of zussen?
  groeten aan allemaal, Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Natuurlijk vindt de juf het goed, gezellig, al dat geklets op de weblog!
  groetjes juf ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ja ik heb een broertje hij heet dennis
  ik ga weer eens chatten. ik heb een vraagje aan juf ankie juf ,juffrouw joyce komt dinsdag weer les geven. komt zij niet op
  donderdag ? en nu wil ik weer met henny chatten. henny dank je wel u heeft ook een
  prachtige naam. en trouwens uw kinderen ook. hoe heet jouw zusje? juffrouw ankie hoe gaat het met jou? ik heb jou gemist
  groetjes juliet -x x x-

  BeantwoordenVerwijderen
 22. nee, nu nog niet, nu komt ze alleen op de maandag en de dinsdag. Maar over een tijdje, dan komt ze wel 2 keer ook op donderdag en vrijdag. leuk he !
  groetjes juf ankie

  BeantwoordenVerwijderen