dinsdag 19 december 2006

boekbespreking Dalal

Boekbespreking dalal

Hallo ik ben Dalal en ik zit in groep 6

En ik heb net mijn boekbespreking gedaan en dat ging goed ik heb een boek uit gekozen die . heet praat niet over verre zeeën en ik heb 3 punten gekregen de punt van de klas was een negen en de punt voor het verslag die ik heb gemaakt dat was een 7 die heeft de juf gegeven en ik heb een punt voor de bespreking gekregen en dat was een 8 en totaal was het een 8 voor heel de boekbespreking ik heb bij heel de rijtjes of dat ik het bij me had of ,of dat ik dat ook bij me had of ,of dat ik het bord tekening bij me had bij dat had ik alles goed of beter gezegd ja Jason dat was de eerste die een boekbespreking heb gemaakt en voorgeleze en hij had ook in totaal een 8 en hij had ook bij alles zo als mij een ja Jason en ik waren op het begin niet verlegen want ik heb bij mijn spreekbeurt ook een 9 gehaald en ik was daar op het begin wel een beetje verlegen en na een 4

Munutje weer niet meer verlegen dus daarom ben ik niet meer verlegen en ik had een succes ja en Jason ook hoor nou dat was er allemaal op mijn boekbespreking nou ga ik kappen groetjes Dalal

Groetjes DalalGeen opmerkingen:

Een reactie posten