donderdag 16 november 2006

Uitstapje naar Saan

Wij zijn naar saan geweestDat is een bedrijf.Met heftrucks en hijskranenIk heb geleerd dat de olie terug in de emmer ging ook al hadden ze het gebruikt.De wielen waren groter als mij.

Groeten          jason           We  gingen  naar  konelijke  saan daar was het  erg leuk  deze keer  hadden  we  het  over hijskraan en een  heftruk dat  was  erg vet die wij  hebben  gezienDie was  vet  en hoog de  heftruk  was  ook  intresanten  en de buis die kon  minimaal6 meter  hoog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  de dirictuur sandra smids  die  had  ons  ook  wat  vertelt maar  het  meeste  heeft vertelt meneer  hens ik  heb  daar  van  ook  wel  wat  geleerd hoor het  ging  daar  erg  goed  al de  kinderen  in  de  klas  hadden  wel  een  vraag meneer  hens  zij  dat  iedereen een  moelijk  en  goede vraag  had En  ik  hoop  dat  het  de  volgende  keer ook  zo  goed  gaat

                             Groetjes  dalal Haloik ben sezer en ik ga een tekst over saan schrijvenWe zijn naar de saan geweest ik heb een heftruc  gezien en een hijskraan gezien ik heb geleerd dat je achter een hijskraan achter staat dan heb kans op een ongeluk en je mag niet net als een soort rijbewijs moret hebben voordat je mag rijen en ook bij een hijskraan en een hijskraan en als je met noormale schoenen op de lepels je voet gaat leggen is je voel plat je hebt rom pomp door in zit olie dan dan duurt die olie die lepel en dan gaat die lepel omhoogMv smiht meneer jensWe waren naar saan geweest. Waar zijn wij geweest ? naar saanWat heb ik gezien? Een heftreuk en een hijskraanWat heb ik geleerd daar ?ik heb geleerd dat de hijskraan veel kan dragen en dat er meer hijskranen zijn. en dat er olie word gespoten.In de moter. En er was een meneer Jens en er was ook een  mevrouw de hete Sandra Smits .Dit was mijn verslag kussie Nathali .1 opmerking:

  1. =we zijn naar saan geweest en we zagen daar 1 hijskraan en een heftruc en op zijn alertwee waren drupels

    BeantwoordenVerwijderen