donderdag 12 oktober 2006

Techniek, da's pas gaaf !!!

Hoi ik ben erenIk was bezig met techniekIk was een heftruk aan het bouwenHet was best moeilijkMaar het valt wel meeZonder instrukcies zuo het niet luken denk ikHet zijn zo klijne stukies die je in elkaar moet zettenbovendien als ik klaar ben is het heel mooiMaar als ik klaar ben en snel werk valt het uit elkaar denk ikGROETJES                     EREN                                 UGUZ

ismet en beray waren samen aan het werken bij tecniek

we moesten werken over ijskraan en het was heel leuk.

Het leukste vond ik de kraan te maken.

En ik beray denk ik ook de kraan maken.

De volgende keer gaan we de haak maken.Nou weet ik niets meer 

         Groetjes ismet en beray

Stefan en marouanons verhaal gaat over techniek 

Wij moeten een hijskraan  en een heftruk   maken wij maken een heftruk.Maar toen kwam Marouan hij had onze heftruk  kapot ge maakt dat vonden wij niet leuk.Toen waren we boos toen moesten we op nieuw beginnen toen mocht hij van ons alleen maar zitten toen moest ik allen werken en over 15 minuten mocht hij mee doen maar als je marouan in het team  heb dan moet je altijd hem niks latenDOEN !!!!!!!!!!!Van zaki

Mijn verhaal gaat over techniek en ik moest een een heftruk

En een jonge had ons heftruk gesloopt maar dat kon geburen

en dat vonden wij niet leuk!!!!!

toen mocht ie bijna niks meer doen en veder ging

goed en we zijn  bijna klaar

Halo ik ben winston ik wil iets schrijven over techniekEn het is heel leuk en ik ben al op de helftEn het het ie een heftruk het is wel moeilijk mar hetLukt wel en we moeten als hij klaarWe moeten ook opdrachten mee doenDat is ook heel leukDit was de brief van winstonGroetjes van winston !!!!!!!!!!!3 opmerkingen:

 1. juf charlotte wie mag nou techniek doe ???????????????????????????????????.
  ik en merve of dalal en fadumo of jocelyn
  en juliét

  BeantwoordenVerwijderen
 2. juf ankie ik en merve zijn bijna klaar met techniek

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super ! dan hebben jullie vast erg hard gewerkt !
  Groetjes de juf

  BeantwoordenVerwijderen