zondag 10 september 2006

nieuwe klasgenoten

  emre    en        Nathali

ik ben emre. ik heb dit vorig jaar mee gemaakt.Ik had heelveel vrienden in de ouwe groep 6.Ik speelde veel met hun voetbal dat was heel leuk.Ik speelde veel met serkan faoud faisal mehmet eline dimphy.Ik zat met techniek bij eline nathali en dat was zo leuk we gingen een heftruck. Ik heb een fiets gemaakt met :faoud deed altijd raar.Ik ben nathali.  Ik heb heel veel vriendinnen.In de ouden groep 6 ik was heel blij met mijn vriendinnen .Ik ging met hun op de rek .ik leerden heel veel van anuoschka.Ik heb heel veel kunstjes van haar geleerd.Ik had 5 vriendinnen. we gingen met de bus naar schoolzwemmen.Ik het weer emre ik ga nu vertellen over schoolzwemmenIk vond schoolzwemmen heel leuk werk en we deden leuke zwem oefenen. Ik ben goed in zwemmen als je A B C hebt mag je leukere dingen doen. Hallo hier is nathaliik heb net ABC gehaald knap he !ik ga weer doei                            groetjes: nathali & EMRE4 opmerkingen:

 1. hallo ik ben nathali.
  ach hemel ik krijg een beugellllllllllllllllll.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo, ik ben bregje en ik ben het kindje van juffrouw charlotte.
  ik wil heel groep zes de groetjes doen.
  doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben stefan en ik zeg dat school zwemen leuk is en dat we ellke keer door het gat zwemem

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en toen was mijn verjaardag op 11-09-06

  BeantwoordenVerwijderen