maandag 20 maart 2006

Carnaval

Met de carnaval hebben we echt een te gek leuke dag gehad. 's Morgens hebben we eerst verder geknutseld aan de spandoeken en de maskers voor de optocht. We hadden het thema "Ik zag 2..." en we hadden dus 2 beren, die broodjes smeerden, 2 wolven die samen golfden, 2 draken die elkaar kwijtraakten, 2 bijen die autorijden, 2 leeuwen samen schreeuwen en nog veel meer beesten.

Ook hadden we met meneer Rene muziekinstrumentjes gemaakt, en een lawaai dat we maakten, met zijn allen, tijdens de hele optocht, onze armen deden er zelfs pijn van !Tijdens al dit geknutsel heeft de juf iedereen geschminckt zoals ze geschminckt wilden worden! Dat was erg leuk om te zien, en het ging best snel, hier zie je er een paar,


's middags hebben we super ons best gedaan bij de optocht, maar de kleuters gingen trouwen, want ze waren verliefd, dus die hadden gewonnen.

Ook hadden de juffen en meneren een toneelstukje gedaan, onze juf was Jantje, en meneer Nico de mama van onze juf!!! Dat was lachen!......................2 opmerkingen:

  1. ik vond het wel leuk dat onze eigen juf een kindje was.
    en ik wil zeggen dat onze juf het heel goed gedaan heeft.
    groetjes van jocelijn! :D :) :( :D ;) :? :o :P 8)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vond het heel grappig toen onze juf baby was

    BeantwoordenVerwijderen