woensdag 8 februari 2006

weblog-wedstrijd

Niet alleen groep 5 van onze school heeft een weblog, ook groep 4 heeft

een eigen weblog. Daar kun je foto's en verhalen lezen van groep 4.

Heel erg leuk!Dus als je onze weblog leuk vindt, neem dan ook eens een kijkje bij de

weblog van groep 4! Klik hieronder

maar:
Vergeet niet te stemmen welke weblog je het leukst vindt. We zijn erg

nieuwsgierig....Reacties op onze weblog zijn natuurlijk ook altijd welkom!10 opmerkingen:

 1. hallo k vind gr.5 de leukste web log.
  weet je waarom?
  omdat bij gr.4 web log zijn er niet zo veel dingen om te doen.
  groetjes van jocelijn voor gr.5!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben van groep4
  ik vin onze klas leuk maar ale mooiste is van groep4 en dat is :P en julie zijn niet met ballone ge viseert en dat is niet mij :D 8) :P ;) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hallo groep5
  ik vin jullie wel leuk :P 8) :D
  maar de leuk vin ik groep4 leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sibel! ik vind de onze groep de leukste hoor!
  en weet je wat ,ik vind jullie groep de mist leukste groep!
  groetjes van jocelijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben merve en ben 9 jaar
  ik zit in groep 5 en ik denk dat onze groep gaat winnen.. ;) :) 8) Onze juf is de allerliefste
  van de hele school. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. he he Merve, is het dan toch eindelijk gelukt!!! Dank je wel hoor, dat je me de liefste van de hele school vindt!
  nou vlug je bed in, anders ben je morgen te moe van het zooooooo lang op school zijn !
  doeg
  de juf

  BeantwoordenVerwijderen
 7. juffrauw je hoeft niet zo hard te reageren gijntje juf
  het was wel leuk wat je had geschreven dank jewel maar let op maandag ga ik iets heel moois voor je brengen het is van glas hij kan praten en soms is ze verdrietig als sommige kinderen gaan pesten ik vind je een hele lieve juf :) :D ;) :o :P 8) 8) :P :o :? ;) :D :( :P :o dit is voor u dat je ons les geeft

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heet merve sibel je hoeft niet zo hard te reageren op jocelijn dan reageer ik wel zo :? ;) :D :( 8) :P :o ;) :D 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P :P :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. sibel zo dom hoef je ook niet te doen want onze jufrouw is best grappig en die houden veel van haar (als ze mij maar niet hoort) 8) 8) 8) 8) 8) :o :P jufrouw is beter dan de hele school denk er maar aan je moet aan denken aan de goeie tijden toen hadden we erg veel zin aaaaaaaan spellentjes en voovral jou maar ik bedoel de jufrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik kan ook zo dom doen als jou sibel micchien winnen wij wel als je heletijd zo dom doen denk maar even heel snel na wat je hele tijd zat te rodelen maar denk is heel over dat wij zeker gaan winnen en denk maar dat we de liefste juf kunnen krijgen jullie hebben meer jufrouws en meneren maar wij de liefste

  BeantwoordenVerwijderen