woensdag 1 februari 2006

Nieuws uit de natuur

Wij zijn gek op Nieuws uit de natuur, we kijken er altijd pas later naar, omdat we op vrijdag ochtend gym hebben. We lopen dus eigenlijk altijd een week achter omdat onze juf het thuis opneemt. Jammer genoeg kunnen we dus niet meedoen aan de prijsvraag iedere week, maar gelukkig kunnen we wel genieten van

enne... wil je er meer over weten, kijk dan eens hierhttp://www.schooltv.nl/nudn/5 opmerkingen:

 1. hallo daar ben ik weer !
  nu ga ik iets vertelen over nu.
  even kijken e ik weet het al!
  toen ik voor het eerst in groep 5 kwam was het wel leuk.
  maar alleen een ding ismet!
  sinds de kleuterklas pest hij ons en dat vind ik niet leuk .
  groetjes van jocelijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo daar ben ik weeer ik ben het dalal ik zit in groep 5 de aller beste groep en de aaaaaaallllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr liefste juf ankie nou moet ik weer gaan doe we moeten naar belgije toe doei :? doei

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey dalal hoe gaat het ooooo jongens en meisjes ik wist niet dat julie er waren goedemorgen 8) 8) :P :o :? ;) :D :( :) :( :( :( :( :( 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :o :o :o :o :o :o :o :o :o ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou ik wou zeggen op nieuws uit de natuur vond ik kristel de slimste. omdat ze steeds meer wil weten over
  de linderborch. juf misschien schrijf je me wel.
  x x x x juliet :) :( :D ;) :? :o :P 8) 8) :o :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo, hebben jullie nu stiekem de rest van de lindenborch ook al gekeken? dat is wel erg !!! dan is het op school niet eens meer spannend... dan weten jullie alles al ! maar wel mondje dicht dan he !
  Ik vind het nog wel erg spannend!
  groetjes juf Ankie

  BeantwoordenVerwijderen