woensdag 1 februari 2006

heb je nog tips tegen pesten???

Heb je nog tips tegen pesten?

Klik op het lieveheersbeestje!of wil je er gewoon meer over weten,

Kids tegen Geweld ! een mooie spreuk voor bij ons in de klas, of klas tegen geweld !!! Wedstrijdje, wie kan er een mooie tekening maken voor ons logo in groep 5 van bs \zuiderlicht van klas tegen geweld... wie weet komt ie dan wel in de schoolkrant!1 opmerking:

  1. wij zijn mensen mensen in afrika worden nie6t behandelt als mensen maar als mieren mieren! ze krijgen bijna geen eten o drinken in het leven ik probeer te helpen met het simbool van de tv als ik tien word maar negen ben ik al dus bij maart begin ik er mee ik krijg al zak geld dus erg gemakkelijk ik krijg per week 20 uuro dus probeeren jullie ook te helpen kom op zak geld krijgen en beginen ok al krijk je maar 2uuro per week of maand of jaar probeer het doe mee kids van groep 5555 tegen geweld we kunnen het aan we gaan dit haalen als wij dit hallen groep5 dan heet ik geen dalal meer ;) maar liggen beest we gaan het niet meer hallen nou kapen maar doeiiiiii

    BeantwoordenVerwijderen