woensdag 15 februari 2006

Bijna carnaval!heb jij er ook zo'n zin in?Wat wil je worden deze carnaval? wat zou je graag in de klas willen doen? Wat is je favoriete liedje en dansje?vertel me er maar alles over in de reacties!groetjes juf ankie3 opmerkingen:

 1. ik was op carnaval clown geworden.-
  en ik wil een complimentje geven aan ons lieve juf.-
  want ze had de hele klas behalffe jason die wou niet-
  gesmienkt worden.
  de juf heeft ons allemaal gesmienkt.
  groetjes van jocelyn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik was bij carnaval bij en weet ik nog dat julie en wij op de weg naar de andere kant gingen ik vond het echt heel leuk het allerleukste wat ik heb meegemaakt echt waar let goed op julie zelf 8) :P :o :D :( :D ;) :? :P 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :P :o :o ;) :D :( :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben weer merve weet julie nog ik houd heel veel van julie en zeker vansibel en irem ze zijn zo

  BeantwoordenVerwijderen