vrijdag 20 januari 2006

rare dag vandaag

Wij hebben vadaag een hele rare dag gehad in groep 5. We hebben tijdens de gym gemopperd op elkaar, en hadden aan het einde van de gym bijna allemaal ruzie met elkaar. De juf was erg teleurgesteld. en vond dat we niet sportief waren. In de klas zijn we al de hele week bezig met de ALLES FLEX? week. Dat gaat over samenwerken en elkaar helpen.

Toen we binnenkwamen in de gymzaal deden we het ook nog erg leuk en goed. Kijk maar eens naar de foto's in de log over de alles flex week (op 1 februari opnieuw gemaakt)

Toen we in de klas kwamen heeft de juf nog even gemopperd. Maar daarna zijn we in groepjes gaan praten over regels en straffen op school.We gaan er nog vaker over praten. Maar hebben nu al de volgende dingen besproken:

Wat is een goede straf bij schoppen, slaan en ruzie?waarom vechten de kinderen uit groep 5 zo vaak, (probeer geen namen te noemen, maar zeg steeds die jongen of dat meisje)Wat zouden betere manieren zijn om problemen op te lossen?We hebben er veel over gepraat, mocht je nog meer weten, schrijf het dan op in de reactiesjuf ankie en groep 51 opmerking:

 1. Lieve kinderen en lieve juf Ankie,
  Ik wil jullie allemaal bedanken voor alles wat jullie mij hebben gegeven en voor alles wat jullie hebben gedaan voor mij.
  Hopelijk heb ik het net zo naar mijn zin in groep 8 als dat het ik bij jullie heb gehad. Ik kom jullie vast nog tegen aan de andere kant.
  Bedankt voor jullie brieven, tekeningen en voor jullie liefde.
  Groetjes en tot snel,
  Meneer Ashok

  BeantwoordenVerwijderen