donderdag 12 januari 2006

Dit zijn wij

Laten we eens iets meer over onszelf vertellen. Hier stellen we ons in de reacties allemaal voor. Wij zouden het leuk vinden om ook reacties terug te krijgen.groetjes groep 528 opmerkingen:

 1. Hallo ik ben Fatih ik woon in Tilburg.En ik ben acht jaar ik ben geboren in 23-8-97 myn zushje heet Busra zy zit in Groep 1/2.Myn lievelingsdier is een eekhoorn myn hobbies zyn zwemmen (daar zit ik zelf ook in),en school. En ik heb zelf ook een boek waar uit kan leren die heet Myn Grote Kinder Encyclopedie.En ik heb een over groot moeder in Turkye in een dorpje.Ik heb zes tantes lekker veel.Ze heten (Maar zyn wel Turkse namen)Gulveren(spreekje uit als Gulweren,Aynur,Aygul(is myn moeder),Songul,Ayse(spreekje uit als Ayshe),myn oom Kadir,Safiye,Kezban,en myn oom Mustafa.In Groep 5 leerje wel heel veel en daarom weet ik ook heel veel .Ik heb alle AVI-niveau's al in Groep 4 .Ik ben al in AVI-niveau B goed he!Van Fatih

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi ik ben eren
  ik ben 8
  mijn hobies zijn= crossen en zwemen
  ik eet graag kebab en spienazi
  ik hau van lezen en van schrijven
  het is leuk in groep 5 zijn is leuk
  je leert andere dingen
  en je moet als een team samen werken
  groep 5 werkt als een team
  we zijn een egte team
  we zijn samen een goede toeam
  groep 5 is heel leuk
  ik heb veel vrienden
  zoals gazi
  meneer asok is egt heel coel
  we werken hard om ons klas mooi te maken
  ceep it clean is ons klas
  we zij tegen elkaar heel lief
  groetjes Eren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben merve ik ben 9 jaar
  mijn hobby is voetballen en tennisen ik hou van dansen
  ik had vuurwerk afgestoken het was heel leuk mijn nichje
  arzu was bang ze ging alleen maar steretjes aansteken
  we hadden ook een lotto van opa gekregen mijn neef die had lotto goed hij kreeg 10 miljoen het was echt heel leuk
  opa was heel aardig en mijn oma kreeg van mij een tekening en mijn zusje kreeg een pennetje van mij zij was heel blij ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben thierry .
  mijn hobby is voetballal .
  en ik doe jubo .
  en oud oud jaar was heel luk .
  ik mog 6 vuur peillen af steeken .
  het was heel gezelig .
  we haden olie bolen .
  ik dlef tot 2uur op .
  maar een peil dleef in de geront hangen .
  en een rotje knalde in mijn hant.
  op tv de tijt vas er nit
  dat v was ver veelent ..
  ;)
  doei

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik benn ismet en ik zit op groep5.
  mijn hobies zijn voedballen en ik vind dat heel leuk.
  bij de pausespeel ik altijt voetballen en ik zat op voetballen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hallo ik ben dalal ik zit in groep5 ik heb heel veel vuurwerk afgstoken nou ik hou het kort want we moeten weg we gaan naar mijn tante :( op school maak ik het af
  FIJNE WIKENEND EN DOEI ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben ismet en ik ben 10e ik zit op school en ijn bobie zjn voetballen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi groep 5
  Wat een leuke weblog hebben jullie zeg, bijna net zo leuk als die van ons! Ik zal nog vaak komen kijken.
  groetjes juf Eelke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben winston ik hau van BMX
  maar ik ben 9 jaar en ik doe motorcros dat ik wel gevaarlijk maar wel leuk en ik verkop ketingen
  het is leuke op deze school en er zij goede afspraake ik hoop als iedereen daar aan haut dandoe ik het ok
  ik hoop als iedereen een leuke groep heeft en en leuke vrienden.
  en ik hoop voor iedereen een dit een leuke school vint en tog moperen de jufen en de meneeren wel eens ze hauden tog vanje
  ik hoop als iedereen een leuk niewjaar hebt ge hat
  doei doei 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mijn hobys zijn voetbal
  en tennis
  lievelings dier is vogeltje en een konijntje
  lievelings nummer 9 en 19
  ik ben maar 8 jaar
  doei doei ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik ben stefan 8 jaar mij hobie is voetbal ik speel bij onsvios
  groetjes stefan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hai ik ben fadumo en ik ben acht jaar ik wil later schrijver worden mijn zus is amal en sheima en mijn broertje ahmed en ik wil later paarden rijen :) en ik ook later naar somalie gaan dus ik zit te sparen mijn liefste winkel is bart smit en bristol en de shoppen met mijn zus en wibra iets lekkers............. mijn leukste site is speelidee.nl en deze site om lekker te computeren mijn leukste vak is schrijven en lezen en mijn zus te vervelen dus gemee n te zijn dus en lekker pizza en gisteren ijs te eten en iemand van ons familie was jarig toen heb ik een groot feest gehouden en toen gingen we (in ons taal) zingen en dansen(ook) en ook vuurwerk en dan gaan we elke zaterdag naaaaar de muskee en ik ben fan van tess chips en ik heb ook vuurwerk twee keer opgestoken en zingen zelf :) :( :( :D ;) :? :o :P 8) :) :( :D ;) :? :o :P 8) ;) ;) laterrrrrrrrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik ben stefan 8 jaar mij hobie is voetbal ik speel bij onsvios :D ik speel midevelder en soms spits mij lievings eten is fiert ;) ik speel op school voetbal :o ik zit in groep%5 en ik slim en ik woon in tilburg mij school heet zuiderlichtmij beste vriendt is jason en zaki ik heb ook nog een zus die heet dunja en ze is heel aaridg 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hallo ik ben thierry ik ben 9 jaar .
  judo en lego zijn mijn hobby s.
  en met kerst heb ik de grootste hijskraan van meer dan 1800 stukjes gekregen .
  heel veel lieve groetjes van thierry .

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hoi ik ben sezer ik heb en broertje en die is drie wekenzo iets en mijn hobb s zijn judo voetballen computern.
  en ik ben 8) :D :( :) ;) :? :P 8) 8) 8) ;) ;) ;) :D :D zaterdag naarde biyescoop ge weest naardefilm sponsbob
  en ik heb en zusje die heet hava engroep vijf vind ik heel leuk .
  en het leukste vind ik reken en ik gaa nog vandaag naar de biyescoop naar de film kurtlarvadesiirak ik krijg allemaal lekere dignen. En mijn moeder is ziek geweest en mijn broertje huilt wel hele tijd. en dat mijn zusje steeds naar hem toegaat terwijl dat niet mag. en dan wordt mama boos op mijn zusje. ik mag hem wel eens vasthouden. ik mog hem zelfs naar beneden meenemen. en toen we ginge eten toen mog hij meekijken. toen ging hij hele tijd huilen en toen heb ik aan mama appelsap gegeven en mocht hij dat drinken.
  groetjes sezer :) :( :D ;) :? :o :P 8) 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hej ik ben beray ik heb een zusje een broer:P
  mijn broer is bijna op de middelbareschool
  mijn zusje is ziek:(
  dat is nie echt leuk haar brijn trekt haar ogen dan glijt haar ogen
  en het is heel leuk in groep 5
  bij juf ankie(juffrouw van groep 5)daar leren we het meeste over natuur;)
  en bij meneer rene(meneer van groep 5) doen we meeste adrekskunde:Pdat is heel leuk omdat ik over mijn eigen land leer(turkije)in turkije is het heel warm daar hebben ze zwembaden,zee en vlees(geen varkensvlees)
  en mijn hobies zijn voetballen,rennen
  in groep drie was het het leuk toen we op school reisje gingen naar bobyaanland
  groetjes beray

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi ik ben Marouan 8) ik zit in groep 5!!! en ben twee keer verhuist. De 1st keer toen ik verhuiste was ik heel verdrietig ik ging naar mijn vrienden met mijn vriendenboekje en liet hun er in schrijven toen moes ik in de auto. En rede weg naar oma en gingen ook soms naar mijn nichtje. Daar ging ik elke zondag naar mijn vader leuke dingen doen. En mijn vriendje was daar daar ook naar toe verhuisd iets verder weg. Maar toen was ik weer blij. Ik mis papa wel.
  mijn hobby's zijn tv kijken en met mijn zusje spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hallo allemaal ik heet jocelyn baah
  ik ben geboren op 1997 en ik was de lichte en -
  myn zus juliet was donkerder ik was.
  en myn klas is erg lief voor myn.
  toen ik klein was was ik erg lief en soms stout.
  myn vader en moeder waren erg lief voor my hoor.
  wy tweeen waren erg lastig en soms wel grappig.
  eerst toen ik klein was kon ik al heel snel lopen.
  en juliet niet.
  dus ik besloot om haar te gaan helpen.
  dus ik deed dat en toen ging ze lopen.
  GROETJES VAN JOCELYN.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik ben juliet toen het carnaval was .en kreeg ik een stapelbed en ik slaap beneden .en beneden is het donker.
  en ik ken alle tafels .en we hebben 61punten .
  en ik ben 8jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik ben ismet en ik ben 10 jaaaar ik zit op een leuke school en daar gaan we iets leuks doen.
  en ik vind dat ook heel leuk 8) .
  we gaan allenmaal knutselen. ;)
  en ik doe ook mee met knutselen :) .
  en ik vind dat ook leuk :D .
  en ik doe mee en ik vind dat ook leuk :? .
  en soms doe wij muziek en ik doe ook mee :P .
  en we doen ook soms schrijfen :) .
  en ik vind dit school ook heel leuk ;) .
  omdat ik er gewend ben :( .
  EN MET HEEL VEEL GROET

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ik ben devante en ik ben morgen voor de laatste dag myn hobys zyn buite spele myn lieve lings dier is dolfyn en hond en poes :) :( :D ;) :? :o :P 8) 8) 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hallo ik ben dalal en ik ben 9 jaar oud. ik ben jarig op 5 desmber met sinterklaas.dan krijg ik wel zo veel cadotjes .geen cadotjes maar geld. mijn hobbys zijn buiten spelen. en met mijn familie spelen en zoo. meestal dan speel ik met mijn famielie een vliegtuig spel en daar winn ik meestal mee hahahaha ;) . wij zijn met 5 en thuis mijn tanten heet toeria zij is ziek. zij heeft een tweeling in har buik . haar eerste kinderen :? gaat altijd mis maar ja ze huod het wel vol . 8) egt cool vind ik dat een tweeling in haar buik man hahahahah :o mijn lievelings dier is dolfijn en nog anderen dingen. :P maar dolfijnen vind ik de aller beste egt waar.ik zit in groep vijf . wij hebben een pleeg kind en met hem maak ik altijd ruzie over onze groepen wat wij wel gaan doen en wat wij niet gaan doe net of hij d meester is ;) maar dat is hij niet. maar ijgelijk is hij best wel een lief kind hoor maar wel.......................... maar ik ben de oudste kind van allemaal. maandag gaat devante weg ik vind dat erg stm hij was een klein onduegent jongentje egt waar. maar nou blijf ik de kleinste meisje maar tog de uodste van de meisjes we zijn alls devante weg is met 16 kinderen . mijn juf heet juf ankie zij is eeeeeeeeeeeennnnnnnnn heele liefe juf de aller liefste juf die ik nou emaal heb gehad. ze is mooi en heeft heelen mooien kinderen zoo te zien . merle en thara en een heel liefen man nou dat was het weer tot de volgende keer maar weer :) :( :D ;) :? :o :P 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ik vind het heel erg leuk in groep 5.
  en juf ankie vindt ik leuk.
  groetjes juliet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dag allemaal van groep 5, wat hebben jullie een leuke weblog met zijn allen. Ik kom vast nog vaak kijken en natuurlijk ook lezen wat jullie weer hebben gedaan op school. Groeten Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 25. heey kindertjes gaat het goed met mij wel ik mwas bij carnaval ik vond vcan het meisjes die gesminkt waren erg mooi ik ben ongeveer als hun maar ik ben op school triangel die en een nieuwe jongen die heet devante dat was leuk maarb over carnaval ik vond die meisje met hoofddoek op erg mooidie was de mooiste gesminkt was van de klas groep 5 nou dat was het weer doe ii en de groeten van dat meisje van het hoofddoek oke tot ziens

  BeantwoordenVerwijderen
 26. ik vind het erg jammer dat devante weg is .
  ik denk dat ik naar d stad moet.
  ik moet gaan doei!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. hee groep5
  juli groep vin ik niet leuk maar wel juf ankie
  en natuurlek merve ok :o :P 8) 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nou, Sibel, dat is nou niet zo aardig van je om te zeggen, dat je groep 5 niet zo leuk vindt... Maar ik snap je wel, je vindt je eigen groep natuurlijk leuker. Het is wel fijn om te horen dat je mij leuk vindt.
  groetjes juf ankie

  BeantwoordenVerwijderen